نگاهی داریم به کتابی چاپ شده که از زندگی دکتر پرویز کلباسی بنیانگذار شرکت سیماران که به عنوان یکی از کارآفرینان موفق در عرصه صنعت منتشر شده شده است.

رازهای موفقیت دکتر پرویز کلباسی؛ فیزیکدانی که بنیانگذار گروه صنعتی سیماران شد در کنار داستان زندگی مجموعه کارآفرینان بزرگ ایرانی، منتشر شده است.

«کارآفرینی به شیوه دکتر پرویز کلباسی موسس شرکت سیماران»

داستان زندگی مرد فیزیکدانی است که ابتدا در مقام یک مقام اجرایی و استاد در دانشگاه خدمات ارزنده ای را برای کشور خود انجام داد، ولی این فعالیت های پرثمر او را سیراب نمی کرد و بعد از اینکه فراز و نشیب های مختلف را در راه اندازی کسب و کارهای مختلف از جمله داشتن یک فروشگاه تجربه می کند موفق به بنیانگذاری گروه صنعتی سیماران می شود که محصولاتش از جمله درب بازکن های تصویری، مبدل های دیجیتال، درب های اتوماتیک پارکینگی و اخیرا هم تولید لوازم خانگی آن که امروزه مورد توجه مصرف کنندگان هستند و رقبای مشابه داخلی و خارجی شان را به چالش کشیده است.

این کتاب به عنوان یکی از جذاب ترین آثار داستانی-علمی مجموعه کتاب های زندگینامه یکصد کارآفرین بزرگ ایرانی است که با همکاری مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف از سوی انتشارات جهان دانش برای دومین بار تجدید چاپ شده است. ناشر معتقد است: این کتاب در کنار اینکه می تواند برای زنان و مردان این سرزمین آموزنده باشد به عنوان یک الگوی موفق و منبع مفید دررشته های مرتبط با صنایع الکترونیک تدریس می شود. دانشجویان دانشگاه جامع علمی-کاربردی و کسانی که درس کارآفرینی را به عنوان واحد درسی پیش روی خود دارند.

زندگی فیزیکدانی که بنیانگذار گروه صنعتی سیماران شد
بنیان گذار سیماران

در مقدمه کتاب می خوانیم: “سرمایه شاید مهم ترین نیاز برای شروع یک فعالیت اقتصادی باشد، اما به یقین همه آن نیست. دانش و توانایی مدیریت، دانش اقتصادی ،شناخت او ضاع بازار و نیازهای آن و از همه مهم تر ،باورداشتن اینکه «من می توانم ،کارتازه ای را شروع کنم» عامل هایی هستند که در تولد یک کارآفرین و ایجاد عزم واراده در وی نقش اساسی دارند.»مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف در راستای این الگوسازی‌ها در جامعه ایرانی با هدایت و همکاری در مجموعه یکصد جلدی کارآفرینان بزرگ ایرانی که توسط رضا یادگاری و مهشید سنایی‌فرد به نگارش درآمده است، توان خود را به کار بسته است تا تمام آنچه را می‌تواند با انتقال آن‌ها به نسل جوان ایرانی از آنها نسلی توانمند و کارآفرین بسازد به منصه ظهور برساند.”

کتاب ضمن معرفی «دکتر پرویز کلباسی» بنیان گذار «گروه صنعتی سیماران» به بررسی روند زندگی وعوامل موفقیت او پرداخته است.
بعد از پیشگفتار مرکز کارآفرینی دانشگاه صنعتی شریف و مقدمه نویسنده، «داستان زندگی و روزگار دکتر پرویز کلباسی، تحلیل عوامل موفقیت دکتر پرویز کلباسی شامل: مدیریت برنفس- داشتن نگرش موفق- صداقت- شجاعت اخلاقی-پذیرش ضعف های خود» از جمله فصل های این کتاب است.

در بخشی از کتاب می خوانیم: «شرکت سیماران در محل مسکونی استیجاری با ۱۲ نفر پرسنل غیرفنی در خیابان بیمه نزدیک شهرک اکباتان فعال بود. کارگاهی مخروبه به مساحت ۵۰۰ مترمربع در زمینی به مساحت ۳۰۰۰ متر مربع در روستای بیدگنه در شهریار خریداری نموده و اقدام به استخدام نیروهای جدید کردیم. برنامه های تولید از تولید قطعات محدود برای مصرف کنندگان محدود تبدیل به برنامه ریزی برای تولید انبوه و ارائه به تمام نقاط کشورگردید.امروزه شرکت سیماران یکی از موفق ترین تولیدکنندگان ایرانی در زمینه درب بازکن های تصویری است و محصولات قابل رقابت از نظر کیفی و قیمت با مشابه خارجی است و شرکت توانسته است صادرات داشته و امیدوار است صادرات خود را به رقم مطلوبی برساند. »

خواندن این کتاب بسیار مفید را به همه تشنگان موفقیت، علاقمندان و فعالان بازار کار و سرمایه پیشنهاد می کنیم.

در بخشی از کتاب می خوانیم: “از مواردی که در موفقیت من نقش داشت محکم بودن درعمل و اراده است. من هنوز هم وقتی راه می روم پاهایم را خیلی محکم به زمین می گذارم. حتی چندروز پیش وقتی وارد بانکی شدم که معمولا کارهایم را در آن جا انجام می دهم، رئیس بانک قبل از این که من را ببیند از جا بلند شد و سلام کرد. من با تعجب پرسیدم که شما چطور متوجه حضور من شدید و ایشان گفتند با وجود همهمه ای که در طبقه بالا هست وقتی شما وارد می شوید ما صدای پای شما را می شنویم. من هم از ایشان عذرخواهی کردم. این سیستم راه رفتن من هم چیزی است که انگار در ذاتم است، خیلی ها وقتی به من می رسیدند می پرسیدند که آیا پدرتان نظامی هستند که شما این قدر محکم راه می روید و محکم صحبت می کنید. به نظرم این محکم بودن حاکی از عزم و اراده درونی هر فرد است.”

در مطالب بعدی، قسمتی از این کتاب را با اجازه ناشر منتشر خواهیم کرد.

1 1 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments